Over ons

plaats deze50 jaar geleden begon mijn vader het schoonmaakbedrijf vanaf zijn gemotoriseerde bakfiets met huurladders in de regio Den Haag. Door fysieke ongemakken heeft hij het werk moeten staken en overgedragen aan zijn zoon, een van de huidige eigenaren. Met mijn team heb ik met volle inzet het bedrijf uitgebouwd en zijn we inmiddels werkzaam in de gehele regio Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht.

Schoonmaakbedrijf Vletter VOF is uw professionele partner: ervaren, deskundig en betrouwbaar. Wij werken met een vast team van gekwalificeerde medewerkers. Vertrouwde gezichten bij u op de werkvloer vinden wij erg belangrijk. Wij verzorgen zelf de aansturing, instructie, planning en controle van de werkzaamheden. Een zorg minder voor u als ondernemer. Vanzelfsprekend werken wij volgens de gestelde regelgeving met oog voor milieu, efficiency en veiligheid. Vindt u persoonlijk contact belangrijk dan is Schoonmaakbedrijf Vletter VOF er voor u.

Glasbewassing
Streeploos schone ramen horen erbij. Wij zijn uw glazenwasser in de regio Zuid Holland maar ook enkele projecten daarbuiten. Het is belangrijk dat ramen regelmatig worden gewassen, zowel binnen als buiten. Dat voorkomt moeilijk verwijderbare aanslag en geeft uw medewerkers en relaties een heldere blik op de buitenwereld. De frequentie is afhankelijk van de locatie van uw pand en de functie van de ramen. Na een bezoek aan uw bedrijf adviseren wij u over de gewenste werkzaamheden voor een optimaal resultaat.

Voor ieder type pand is er het juiste materiaal. Onze werkwijze is traditioneel met een ladder tot 10 meter en telescopisch tot 15 meter hoogte. Bij hoger gelegen ramen wordt gebruik gemaakt van een hoogwerker. De ramen kunnen milieuvriendelijk worden gewassen met osmose, dit is water zonder kalk dat zorgt voor een streeploos resultaat en bovendien een besparing oplevert in het gebruik van reinigingsmiddelen. Na overleg met de klant wordt bij de glasbewassing de omlijsting ook gereinigd. Schoonmaakbedrijf Vletter voldoet aan de norm zoals vastgesteld in de NEN en ISO 14001.

Met onze medewerkers en uitgebreid eigen materieel staan wij overdag en ’s avonds klaar voor al uw schoonmaak onderhoud. Tijdens een vrijblijvend bezoek op locatie nemen we uw wensen door en komen we met een heldere oplossing voor dagelijks, wekelijks of periodiek onderhoud.

voorblad foto (2)-2

Reguliere schoonmaak
Complete ontzorging, deskundige medewerkers en toch scherpe tarieven. Schoonmaakbedrijf Vletter staat dagelijks garant voor de reguliere schoonmaak bij:

  • Bedrijven en instellingen (van 1 tot meer dan 1.000 medewerkers)
  • VVE’s (meestal in samenwerking met de beheerders)
  • Praktijken
  • Apotheken
  • Stichtingen

 

 

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

 

Like ons op Facebook!
contact
Oosteinde 86
2548 AN Den Haag
Tel: 085 303 27 86
Email: info@glazenwasser-denhaag.nl
Onze projecten