icon

Contact Us

img not found img not found

50

JAAR ERVARING
Schoonmaakbedrijf Vletter VOF

OVER ONS

50 jaar geleden begon mijn vader het schoonmaakbedrijf vanaf zijn gemotoriseerde bakfiets met huurladders in de regio Den Haag. Door fysieke ongemakken heeft hij het werk moeten staken en overgedragen aan zijn zoon, een van de huidige eigenaren. Met zijn team heeft hij met volle inzet het bedrijf uitgebouwd en is inmiddels werkzaam in de gehele regio Zuid Holland, Noord Holland en Utrecht. Schoonmaakbedrijf Vletter VOF is uw professionele partner: ervaren, deskundig en betrouwbaar. Wij werken met een vast team van gekwalificeerde medewerkers. Vertrouwde gezichten bij u op de werkvloer vinden wij erg belangrijk. Wij verzorgen zelf de aansturing, instructie, planning en controle van de werkzaamheden. Een zorg minder voor u als ondernemer. Vanzelfsprekend werken wij volgens de gestelde regelgeving met oog voor milieu, efficiency en veiligheid. Vind u persoonlijk contact belangrijk dan is Schoonmaakbedrijf Vletter VOF er voor u.

Dienst

Glasbewassing

Streeploos schone ramen horen erbij. Wij zijn uw glazenwasser in de regio Zuid Holland maar ook enkele projecten daarbuiten. Het is belangrijk dat ramen regelmatig worden gewassen, zowel binnen als buiten. Dat voorkomt moeilijk verwijderbare aanslag en geeft uw medewerkers en relaties een heldere blik op de buitenwereld. De frequentie is afhankelijk van de locatie van uw pand en de functie van de ramen. Na een bezoek aan uw bedrijf adviseren wij u over de gewenste werkzaamheden voor een optimaal resultaat.

Voor ieder type pand is er het juiste materiaal. Onze werkwijze is traditioneel met een ladder tot 10 meter en telescopisch tot 15 meter hoogte. Bij hoger gelegen ramen wordt gebruik gemaakt van een hoogwerker. De ramen kunnen milieuvriendelijk worden gewassen met osmose, dit is water zonder kalk dat zorgt voor een streeploos resultaat en bovendien een besparing oplevert in het gebruik van reinigingsmiddelen. Na overleg met de klant word bij de raambewassing de omlijsting ook gereinigd. Vanaf heden voldoet schoonmaakbedrijf Vletter aan de norm zoals vastgesteld in de NEN en ISO 14001.

Met onze medewerkers en uitgebreid eigen materieel staan wij overdag en ’s avonds klaar voor al uw schoonmaak onderhoud. Tijdens een vrijblijvend bezoek op locatie nemen we uw wensen door en komen we met een heldere oplossing voor dagelijks, wekelijks of periodiek onderhoud.

Dienst

Reguliere schoonmaak

Complete ontzorging, deskundige medewerkers en toch scherpe tarieven. Schoonmaakbedrijf Vletter staat dagelijks garant voor de reguliere schoonmaak bij:

  1. bedrijven en instellingen (van 1 tot meer dan 1.000 medewerkers)
  2. VVE’s (meestal in samenwerking met de beheerders)
  3. Praktijken
  4. Apotheken
  5. Stichtingen

Met onze medewerkers en uitgebreid eigen materieel staan wij overdag en ’s avonds klaar voor al uw schoonmaak onderhoud. Tijdens een vrijblijvend bezoek op locatie nemen we uw wensen door en komen we met een heldere oplossing voor dagelijks, wekelijks of periodiek onderhoud.